Aktuálně

Tisková zpráva: Vydáváme kapesní minimapky Moravské stezky a nový letáček!

Ve spolupráci se spolkem Krásná Morava jsme vydali kapesní minimapku, která obsahuje jak mapu Moravské stezky v Olomouckém kraji, tak i vodáckou mapu řeky Moravy.

Mapka, která měla sloužit především vodákům tak může sloužit velmi dobře i všem cyklistickým nadšencům! Najdete v ní jak informace o trase, tak i zajímavosti, které se na cyklostezce Moravská stezka nacházejí. Mapka má po složení rozměry 8x5 cm, takže se velmi hodí i na cestování na kole, prostě si ji jen hodíte do kapsy kalhot nebo dresu.

Vodácká mapa obsahuje informace o jezích, malé vodě, zákazech plavby, apod.

Moravská stezka dále pro tento rok vydala letáček Moravské stezky, náhled letáčku je součástí tiskové zprávy.

Minimapka i letáčky budou k dostání na akcích, kterých se Moravská stezka zúčastní a také u partnerů spolků Moravská stezka a Krásná Morava.

Náhled letáčku ke stažení v příloze.

Náhled minimapky:

Ke stažení:

Provozovatelem webu je Moravská stezka z.s.

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je dovoleno pouze se svolením spolku Moravské stezky a s uvedením zdroje.

Projekt byl realizován za přispění prostředků státního rozpočtu ČR z programu Ministerstva pro místní rozvoj.

Tento projekt je realizován za přispění finančních prostředků Olomouckého kraje.

mapa webu Webdesign STUDIO VIRTUALIS